Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Έμπαινε Χριστόφορε!

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον διάσημο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό να φασώνει με πάθος μια φοβερή θεογκόμενα που ντρέπεται να βγάλει το βρακί της επειδή είναι αξύριστη. 

Πάντως, από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα έλειπε η μαμά της θεογκόμενας, η οποία υποψιάζομαι πως θα είναι ακόμα πιο θεογκόμενα και ο Χριστόφορος θα της τον φερμάρει στη ζούλα για να μην τους πάρει πρέφα η κόρη και γίνει της πουτάνας. 

Ο τίτλος της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πιθανολογείται ότι θα είναι «Γλυκύ μου έαρ» αλλά ακούγεται πολύ και το «Να με προσέχεις γιατί είμαι ατάλαντος». 


Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με θέμα την κρίση και τον φασισμό. Δηλαδή, ανάμεσα από τα πηδήματα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα φωνάζει και κάνα «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία».   


Στην ταινία πρωταγωνιστούν και αρκετοί ξένοι ηθοποιοί, οπότε αντιλαμβανόμαστε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφάσισε να τρελάνει στο μπαλαμούτι και τους αλλοδαπούς. 

Προσωπικά, ανυπομονώ να βγει στους κινηματογράφους η καινούρια ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Θέλω να είμαι από τους πρώτους που δεν θα πάνε να τη δουν.