Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Τηλεμανούρα

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στους Πέτρο Τατσόπουλο και Ηλία Παναγιώταρο, όταν οι δύο βουλευτές βρέθηκαν την Παρασκευή καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου <<ΣΚΑΪ στις 7>> για να συζητήσουν το θέμα της θεατρικής παράστασης <<Corpus Christi>>. Η τηλεμαχία ξεκίνησε όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε πως οι Χρυσαυγίτες χρειάζονται ψυχίατρο ενώ όλοι ξέρουν πως δεν υπάρχει κανένας ψυχίατρος στον κόσμο που μπορεί να θεραπεύσει έναν φασίστα - μόνο μια πέτρα στο κεφάλι. 


Στη συνέχεια οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, αφού ο Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτήρισε τον Πέτρο Τατσόπουλο <<εμετικό>> και <<ομοφυλολάγνο>> κι αυτό γιατί ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είχε βγάλει τον Κολοκοτρώνη παθητικό ομοφυλόφιλο ενώ όλοι στη Χρυσή Αυγή γνωρίζουν πως ο γέρος του Μοριά ήταν ενεργητικός ομοφυλόφιλος και γαμούσε κι έδερνε.


Της πουτάνας -κυριολεκτικά- έγινε όταν ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Μανώλη Γλέζου, βγάζοντας -ευτυχώς μεταφορικά- από τα ρούχα του τον Πέτρο Τατσόπουλο που του είπε <<τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου έναν ήρωα>>. Τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανταπάντησε στον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α προτείνοντάς του να χρησιμοποιήσει λίγο ξύδι, και ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ανταπάντησε με τη σειρά του τονίζοντας στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής πως <<αυτά στη συμμορία σου, δεν θα κάνεις συμμορία όλο το ελληνικό κοινοβούλιο>>, αγνοώντας -προφανώς- το γεγονός πως  ολόκληρο το ελληνικό κοινοβούλιο είναι μια συμμορία και δεν περίμενε τους ανεγκέφαλους της Χρυσής Αυγής να του χαλάσουν την εικόνα.


Μετά, ο Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτήρισε τον Πέτρο Τατσόπουλο <<Τσατσόπουλο>> και ο Πέτρος Τατσόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντάς του <<Τσατσόπουλο>> να πει τον πατέρα του, ενώ τον αποκάλεσε και ηλίθιο νταβατζή, υποχρεώνοντας έτσι έναν ορίτζιναλ νταβατζή να βγει στον αέρα της εκπομπής για να παραπονεθεί ότι τον βρίζουν. 


Τα αίματα άναψαν για τα καλά και κανένας από τους δύο βουλευτές δεν έκανε πίσω. Λέξεις όπως <<τραμπούκος>>, <<καραγκιόζης>> και <<νούμερο>> μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και γενικότερα στην εκπομπή γινόταν του μουνιού το πανηγύρι. Ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος έκανε απέλπιδες προσπάθειες να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά, στην πραγματικότητα, δεν τον ένοιαζε και πολύ αν θα ηρεμούσαν τα πνεύματα, αφού ένας πεπειραμένος -και πάνω απ' όλα καλός- δημοσιογράφος ξέρει πως ένα τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα φέρνει πάντα νούμερα.


Αφήστε που ο Νίκος Ευαγγελάτος προφανώς είναι συνηθισμένος σε τέτοιες έντονες καταστάσεις, μιας και είναι παντρεμένος με την Τατιάνα Στεφανίδου (φτου, Κύριε!) που είναι μια κίτρινη ξυλόκοτα και όλη μέρα τσιρίζει στο σπίτι - φανταστείτε τι θα γίνεται, της Τατιάνας το κάγκελο. 


(Παπαγαλάκια και μεγαλοδημοσιογράφοι τρίβουν τα χέρια τους με κάτι τέτοια. Ο κόσμος γοητεύεται από τους καβγάδες και ξεχνάει. Ξεχνάει τα χοντρά προβλήματα της χώρας. Αποπροσανατολίζεται. Αποπροσανατολίζεται; Πριν από κάτι μήνες ψήφισε. Κλέφτες. Καναπέ, ειδήσεις και μόκο). 


Καλή λευτεριά!