Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σιδερένιος!

Το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε το Προεδρικό Μέγαρο και τον Κάρολο Παπούλια προκειμένου να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Ύστερα από μια μακρά συζήτηση που διήρκεσε 2 ολόκληρα λεπτά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε τελικά την εντολή στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αμέσως μετά ορκίστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο -και το λοιπό παπαδαριό- Πρωθυπουργός της Ελλάδας, σε μια τελετή που θύμιζε περισσότερο μνημόσυνο παρά ορκωμοσία, αφού η αίθουσα ήταν γεμάτη ραμολιμέντα έτοιμα να τα κακαρώσουν.   



Μετά την ορκωμοσία, ο Αντώνης Σαμαράς μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να παραλάβει τη σκυτάλη της Πρωθυπουργίας από τον Παναγιώτη Πικραμμένο. Οι δυό τους είχαν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση που καθήλωσε τους τηλεθεατές. Ο Παναγιώτης Πικραμμένος τόνισε στον νέο Πρωθυπουργό πως αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια κρίσιμη και ιστορική καμπή, πως μπροστά του έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, πως πρέπει να προσέχει γιατί το πιθανότερο είναι στο τέλος να τον πάρουν με τις πέτρες, πως είναι πολύ θετικό που ένας άνεργος βρήκε επιτέλους δουλειά σ' αυτή τη χώρα, και πως πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί τη βαφή των μαλλιών του γιατί στο τέλος το κεφάλι του θα έχει το ίδιο χρώμα με το μουστάκι του Κουβέλη. 


Ο Αντώνης Σαμαράς με τη σειρά του διαβεβαίωσε τον Παναγιώτη Πικραμμένο πως έχει πλήρη επίγνωση των στιγμών που περνάει το κράτος, και πως θα κάνει ό,τι μπορεί για το θέμα της βαφής των μαλλιών του ώστε να μην καταλάβει ο κόσμος πως είναι ένα μεσόκοπο τίποτα που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και το παίζει και τζόβενο από πάνω. Ακόμα, ο Αντώνης Σαμαράς συνεχάρη τον απερχόμενο Πρωθυπουργό για την άψογη εκτέλεση του έργου του, αφού όπως είπε <<αναγνωρίζω τις δυσκολίες του να αναλαμβάνεις την ευθύνη του δοτού και φυτευτού αρχηγού κράτους που δεν κάνει απολύτως τίποτα>>.


Κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον ελληνικό λαό να δείξει πατριωτισμό, εθνική ενότητα και εμπιστοσύνη -αψηφώντας το γεγονός πως ένα τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων θέλει να τον δει στην εξορία- και συμπλήρωσε πως <<με τη βοήθεια του Θεού θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βγούμε από την κρίση μια ώρα αρχύτερα>>, γεγονός που ανάγκασε το Θεό να το ρίξει στις Χριστοπαναγίες και μετά να μην ξέρει από που να ζητήσει συγχώρεση.


Τέλος, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, τηλεφώνησε λίγο μετά την ορκωμοσία στον Αντώνη Σαμαρά και του εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια που επιτέλους κατάφερε να γίνει αυτό που μετά μανίας επιθυμούσαν και οι δύο, ενώ παράλληλα του ανέφερε πως την Παρασκευή θα παρευρεθεί στην Πολωνία για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γερμανία και τον θέλει εκεί να περπατάνε αγκαλιά να την φιλά στα φανερά να την κρατά απ' τη μέση.

Και τους μπάτσους κουμαντάρεις, άμα είσαι Κασιδιάρης

Αίτηση για άδεια οπλοφορίας κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε χθες στη Γ.Α.Δ.Α για να δει την πορεία της αίτησης και οι αστυνομικοί τον υποδέχτηκαν μετά Βαΐων και κλάδων αφού <<μπάτσοι και νεοναζί το ίδιο μαγαζί>>.


O Ηλίας Κασιδιάρης συνομίλησε με τους αστυνομικούς, αφουγκράστηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους ευχαρίστησε που για ακόμα μια φορά ψήφισαν μαζικά το κόμμα του -μιας και απέδειξαν πως δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από Χρυσαυγίτες με στολή- και τους υποσχέθηκε πως στις διαδηλώσεις θα δέρνουν γυναίκες και ηλικιωμένους παρεούλα.


Ακούγεται πως δεν ήταν λίγοι οι αστυνομικοί που προσφέρθηκαν να δωρίσουν το όπλο τους στον Ηλία Κασιδιάρη, -αφού είναι πρωτοπαλίκαρο και πολύ τον θαυμάζουν και δεν θέλουν να ταλαιπωρείται με άδειες και κουραφέξαλα-, ενώ υπήρξαν και αρκετοί που τον εκλιπαρούσαν γονατιστοί να τους νοικιάσει.


Παροξυσμός επικράτησε κατά την έξοδο του Ηλία Κασιδιάρη από τη Γ.Α.Δ.Α, αφού ορισμένοι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους και χίμηξαν πάνω του σκίζοντάς του τα ρούχα, με αποτέλεσμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής να θυμίζει Σάκη Ρουβά μετά από επίθεση Ρουβίτσας. 


Ο Ηλίας Κασιδιάρης τελικώς μοίρασε αυτόγραφα και ικανοποίησε μέχρι και τους πιο σκληροπυρηνικούς ένστολους θαυμαστές του που του ζήτησαν να τους πετάξει νερό στη μούρη και να τους αποκαλέσει <<νούμερα>>. 

 
Δημοσιογραφικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης δέχεται απειλές για τη ζωή του από τον Απόστολο Γκλέτσο που είναι μάγκας ντερβίσης και νταής και πάντα ξηγημένος, γι' αυτό και αποφάσισε από 'δω και στο εξής να κυκλοφορεί με το σιδερικό - για προστασία το θέλει, μην πάει ο νους σας στο κακό.  

Λαμπρών αγωνιστών παιδιά

Στο σταθμό του μετρό <<Αττική>> ομάδα χρυσαυγιτών επιτίθεται -για να ξεβρωμίσει ο τόπος- σε μετανάστη ενώ λίγο πιο δίπλα ο άντρας της ασφάλειας του μετρό παρακολουθεί τα γεγονότα μένοντας Προκόπης.