Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Παράνομος

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή, με αφορμή την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου να κηρυχτεί το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου εκτός νόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ήδη σε επαφές με συνταγματολόγους -που αν είναι σαν τα μούτρα του γάμησέ τα- προκειμένου να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, αλλά, άμα το σκεφτείς, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί, γιατί, με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με όλα αυτά τα φασισταριά που αλωνίζουν, πρέπει μάλλον να τεθεί ο νόμος εκτός Χρυσής Αυγής. 


Ο κ. Βενιζέλος -αντί να αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη- παλεύει με λύσσα να πετάξει τη Χρυσή Αυγή έξω από το κοινοβούλιο γιατί βλέπει στις δημοσκοπήσεις πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής όλο και αυξάνονται, ενώ τα ποσοστά του δικού του κόμματος όλο και μειώνονται και σε λίγο το ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται εκεί που ανήκει: Στον πούτσο καβάλα. 


Είναι πολύ συγκινητική η προσπάθεια του κ. Βενιζέλου να κηρύξει τη Χρυσή Αυγή παράνομη και να τη διώξει από τη βουλή και από τις ζωές μας, αλλά, θα προτιμούσα ο κ. Βενιζέλος να θέσει τον εαυτό του εκτός νόμου -μιας και είναι από τους μεγαλύτερους παράνομους στη χώρα-, και μετά να βρει ένα κελί (που να τον χωράει) να μπει μέσα ώστε να μην ξαναδούμε την αντιπαθητική φάτσα του ποτέ. 


Αν μη τι άλλο, αν η Χρυσή Αυγή εξαφανιστεί, θα χάσει η βουλή το ενδιαφέρον της. Και ο Τατσόπουλος θα πάει στα αζήτητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου