Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Come to Greece - we have aids!

Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας που σημειώνουν 50% αύξηση των κρουσμάτων aids στην Ελλάδα. Τα στοιχεία από τις μονάδες λοιμώξεων προβλέπουν ότι μέχρι το τέλος του 2012 τα κρούσματα του φονικού ιού θα ξεπεράσουν τα 1250, οπότε θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ ποιον κουτουπώνετε - εκτός και αν δικαιωθούν οι Μάγιας και τελειώσει ο κόσμος, οπότε πηδάτε αβέρτα.


Η κυβέρνηση θορυβήθηκε αρκετά μετά από την δραματική αύξηση των κρουσμάτων aids στη χώρα μας, και εξετάζει το ενδεχόμενο να μην εξεταστεί κανένα ενδεχόμενο γιατί το φλέγον ζήτημα στην Ελλάδα είναι η βιωσιμότητα του χρέους και των τραπεζών - η βιωσιμότητα των Ελλήνων έρχεται σε δεύτερη μοίρα γιατί έτσι κι αλλιώς μια μέρα θα τα τινάξουμε όλοι.


Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει έντονους προβληματισμούς για το κατά πόσο αυτήν η αύξηση στα κρούσματα aids θα επηρεάσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό -και κατ' επέκταση τον τουρισμό-, γιατί κανένας ξένος δεν θα ήθελε να επισκεφτεί μια χώρα που εκτός από ρατσιστές, φασίστες και αναλφάβητους που ψηφίζουν μαλάκες, έχει και πουτάνες που κουβαλάνε την χειρότερη νόσο στον κόσμο. 


Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που οι Έλληνες -κυρίως επειδή ήταν κομπλεξικοί και κρυφοφασίστες (και παραμένουν)- αντιμετώπιζαν τις Ρωσίδες και τις Ρουμάνες τουρίστριες σαν παστρικές βρομιάρες που κουβαλάνε πάνω τους χίλιες δυο αρρώστιες. Τώρα θα περιμένουμε να έρθει καμιά Βουλγάρα στη χώρα μπας και ξεβρομίσει ο τόπος. Αφήστε που, με το ρεζιλίκι που θα φάμε - και ήδη τρώμε- διεθνώς, θα είμαστε -και ήδη είμαστε- δακτυλοδεικτούμενοι. <<Τι είσαι; Έλληνας; Ουστ, λέρα!>>. 


Τα καλοκαίρια που ο έρωτας ανθίζει στις παραλίες, θα βλέπουν οι ξένες Έλληνα και θα κόβουν λάσπη - θα φεύγουν τρέχοντας. Ποια να σου κάτσει κακομοίρη όταν ξέρει πως η χώρα σου είναι ένα μπουρδέλο τίγκα στις οροθετικές; Κάτσε φάε τώρα τον ρατσισμό στη μάπα, να δεις τι ωραία ένιωθαν οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί όταν χλεύαζες τα σπαστά ελληνικά τους με την παρέα σου και γελούσατε σαν καθυστερημένοι.


Τα αποτελέσματα της έρευνας ανησύχησαν εκατομμύρια... μαλάκες, συγνώμη, Έλληνες ήθελα να πω, αφού συνειδητοποίησαν πως ζουν σε μια -από όλες τις απόψεις- ασθενική χώρα και θα πρέπει εφεξής να προσέχουν που χώνουν το πουλί τους γιατί μπορεί να τους κάτσει καμιά φαρμακομούνα και να τους στείλει στο τάφο. Επιπλέον, οι Έλληνες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την μαύρη αλήθεια και κατάλαβαν πως η ζωή δεν είναι μόνο Γιουροβίζιον, μπουζούκια και τούρκικα σήριαλ - είναι και frozen yogurt


Υπάρχει ακόμα ελπίδα!

Φαντάροι πάμε (Γιουροβίζιον δεν πάμε)

Αντιδράσεις προκαλεί στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της χώρας μας η πρόταση της Τρόικας να καταργηθεί η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, για το λόγο ότι οι δαπάνες που γίνονται για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι τεράστιες. Μετά την πρόταση για κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης στην Ελλάδα, η Τρόικα εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει και την κατάργηση της υποχρεωτικής λεύκανσης κωλοτρυπίδας.


Αναστατωμένος φαίνεται είναι ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Λάμπης Μουρόχαβλος, ο οποίος με δηλώσεις του επισήμανε πως <<Η επέμβαση των Ευρωπαίων στα θέματα των ενόπλων δυνάμεων του έθνους μας είναι άλλων ποταμών και δεν τίθεται κανένα θέμα κατάργησης της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, γιατί, αν συμβεί κάτι τέτοιο, όλοι εμείς οι καραβανάδες που παριστάνουμε τους νταήδες μέσα στα στρατόπεδα θα βρεθούμε στο δρόμο και θα είμαστε ένα τίποτα>>. 


Έντονη ήταν και η αντίδραση του υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, αφού είπε βροντερό όχι στην πρόταση της Τρόικας τονίζοντας πως <<Μπορεί σαν κυβέρνηση να έχουμε πει στα πάντα ναι και να έχουμε σκύψει το κεφάλι εφαρμόζοντας όλες τις επιταγές σας σαν πιστά δουλικά που είμαστε, αλλά μην μας ζητάτε να καταργήσουμε την υποχρεωτική στράτευση, γιατί θα σας γαμήσουμε την Παναγία>>.


Οπωσδήποτε, αν εφαρμόζονταν η προτροπή της Τρόικας και καταργούνταν τελικά η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα, θα πετσοκόβονταν τα όνειρα χιλιάδων νέων που ζουν και αναπνέουν για την ημέρα που θα πάρουν στα χέρια τους ένα χάρβαλο G3, θα κοιμούνται σε έναν θάλαμο παρέα με 50 φαντάρια που θα βρομοκοπάν τα ποδάρια τους, και θα ξυπνάνε μέσα στο άγριο χάραμα για να βαρέσουν σκοπιά μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός τους.  


Είναι καταπληκτικό -και πολύ διασκεδαστικό- να βλέπεις όλους αυτούς τους τελειωμένους της κυβέρνησης που έφεραν τη χώρα στη χρεοκοπία και εξαθλίωσαν εκατομμύρια Έλληνες, να ξεσηκώνονται σαν επαναστάτες -ενώ έχουν προσκυνήσει χιλιάδες φορές- μόλις οι Ευρωπαίοι δανειστές προτείνουν κάτι που τους ξινίζει και δεν τους συμφέρει. Μου θυμίζουν τους μεγαλοδημοσιογράφους και τους μεγαλοεκδότες, που από 'κει που στηρίζουν με πάθος το Μνημόνιο και το προωθούν σαν την <<Σωτηρία της χώρας>>, μόλις τους μειώνουν το μισθό αμέσως αντιδρούν και γίνονται όλοι Τσε.