Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Άχτουνγκ!

Πρωτοσέλιδο της γερμανικής έκδοσης των Financial Times προτρέπει όλους τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον <<δημαγωγό>> Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα μωροφιλόδοξο τσουτσέκι που θέλει να εξαθλιώσει τη χώρα -αφού πρώτο του μέλημα είναι να την πετάξει έξω από την Ευρωζώνη και να την επιστρέψει στη δραχμή- και να της επιβάλει το χάος, την αναρχία, να της φέρει τη λέπρα, τη χολέρα, αλλά και τους δεινόσαυρους.




Ακόμα, το πρωτοσέλιδο αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο Αντίχριστος μεταμορφωμένος σε κομμουνιστή και πως άμα τον κάνουμε Πρωθυπουργό θα μας πάρει τις καταθέσεις, θα μας φέρει ένα σωρό μετανάστες, θα βιάσει τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας και γενικά θα μας γαμήσει τα πρέκια ανάποδα.




Ακούγεται πως η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, θα ταξιδέψει εσπευσμένα στην Αθήνα για να μοιράσει πόρτα-πόρτα φυλλάδια της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να βάλει μυαλό στους Έλληνες ψηφοφόρους που σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 
Στο πλευρό της Άνγκελα Μέρκελ θα βρίσκεται το γεροσάψαλο και Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος θα περνάει από τα ελληνικά νοικοκυριά και θα απειλεί τους Έλληνες πολίτες πως αν ψηφίσουν Τσίπρα θα καταντήσουν σαν κι αυτόν: Ανάπηροι.

Ντόρα η μικρή κωλομπαρίστρια

Έναν νέο όρο έχει εισάγει στην ελληνική γλώσσα τελευταία η Ντόρα Μπακογιάννη. Τον όρο <<κωλομπαρίζω>>. Και λεξιπλάστης η Ντόρα Μπακογιάννη.




Η Ντόρα Μπακογιάννη χρησιμοποιεί τον όρο <<κωλομπαρίζω>> -και τα παράγωγά του- αρκετά συχνά όταν μιλάει για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως λατρεύει τις κουβέντες του κώλου - ολόκληρη η πολιτική της σταδιοδρομία βασίζεται σ' αυτές άλλωστε.




Ας επιτραπεί στην Ντόρα Μπακογιάννη η χρήση του όρου <<κωλομπαρίζω>> μιας και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις που της απομένουν είναι ελάχιστες. Την Κυριακή τη διαολοστέλνουμε και δεν θα ξαναπατήσει σε κανάλι.  

Βενιζέλεος

http://www.youtube.com/watch?v=kmkTvrOzCzc&feature=share


Σε ζωντανό διάλογο στο enikos.gr ο Ε. Βενιζέλος βγαίνει από τα ρούχα του -ευτυχώς όχι στην κυριολεξία- και χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι ουρλιάζοντας, όταν ένας παρευρισκόμενος πολίτης επιμένει να πάρει απάντηση από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα της Siemens και τις μίζες που μοίραζε σε πολιτικούς ο κ. Χριστοφοράκος. 




Ο Ε. Βενιζέλος χάνει την ψυχραιμία του και μόνο που δεν όρμησε να δαγκώσει τον άνθρωπο από κάτω - σε επόμενή του συνέντευξη να του φορέσουν ένα φίμωτρο.  




Ο Ε. Βενιζέλος κατανοεί καλύτερα από τον καθένα πως το τέλος του πλησιάζει και πως δεν είναι καθόλου απίθανο μέσα στις επόμενες μέρες να καθίσει στο σκαμνί της Δικαιοσύνης και να απολογηθεί για το οικονομικό αλισβερίσι που έκανε αυτός και οι υπόλοιποι λήσταρχοι του ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό τρέμει. Και δεν είναι ο μόνος.




Δείτε την μανία που κυριεύει τον Ε. Βενιζέλο. Θαυμάστε τον. Είναι από τις τελευταίες φορές. Την Κυριακή πεθαίνει. Και το ξέρει.