Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ζωδιακές προβλέψεις μόνο για Λαρισαίους από τον αστροκομαντάντε Ντάρκο

Ο αστροκομαντάντε γράφει τα ζώδια του Μαρτίου μόνο για Λαρισαίους - κάποιος έπρεπε να το κάνει κι αυτό. Οι προβλέψεις που ακολουθούν δεν αφορούν αναγνώστες που στις φλέβες τους κυλάει αίμα αντί για φρέντου ισπρέσου. Κοινώς, όσοι δεν έχετε καταγωγή από Λάρισα να πάτε να διαβάσετε ζώδια αλλού. Ευχαριστώ. 

Αρέ φεγάτε μην φάτε τίπουτα κλουτσές! Ξουτ λέμι!

*Ρουφηξά φρέντου ισπρέσου


ΚΡΙΑΡ


Αγαπητό Κριάρ, η Μαρτς δεν σι μπήκε κι τόσο καλά, γιατί χρουστάς τα μαλλιοκέφαλάς. Τα χρέη στις τράπιζες και τς εφουρίες σι πνίγουν, αλλά μην κάειτς να σκάεις κιόλα - στην Ιλλάδα χρουστάνι οι πάντες. Στην τελική, άμα δεν την παλεύς ντιπ, δέσι στον λαιμός μια κουτρώνα και βούτα στουν Αγιόκαμπο, που είναι και βαθιά. Βέβια, θα αφήσεις πίσω ένα σουρό χρέη που θα κληθούν να πλιερώσουν άλλοι για σένα, αλλά μια ζωή εγωίσταρος ήσαν και κοίταγες μοναχά την πάρτης, οπότε στα τσάκιας - βούτα και άσε τς χαζοί να πλιερώνουν.


ΤΑΥΡΟΥΣ

Για εσάς τς Ταύρ είναι πουλύ ισιόδουξα τα πράματα. Βέβια, πουλλοί Ταύρ θα δουν τα ραδίκια ανάπουδα μες στουν Μάρτ -θα τς φάει δηλαδή του μαύρου χώμα- αλλά, αν δεν είστι ένας από δαύτους, θα την πιράσετε ζάχαρ. Η Μαρτς είνι η μήνας που μπαίν η Αφρουδίτ στουν Ζυγό και αυτό για τς Ταύρ σημαίν πως θα γνωρίσουν έναν μιγάλο έρουτα, γι' αυτό να βγαίνετε έξω και να μην κάθοσάστε ούλη μέρα στου σπίτ σαν τς μανιαμούνιες. Αυτό ουστώσο δεν ισχύει για τς Ταύρ που γεννήθκαν στου δεύτερου δικαπινθήμιρο του Μαρτ - εσείς ό,τι και να φτιάσετε μπακούρια θα μείνετε κι αγάμητ.

ΔΙΔΜΟΣ

Για τα  Διδμάκια έχω πουλύ καλά νέα αν και δεν τα γουστάρω ντιπ γιατί είναι διπρόσουπα -καθόλου κλισέ αυτό- και μας βγάζουν την πιστ. Επίσης, γιατί οι γυναίκες Δίδυμοι μιλάνε τόσο πουλύ; Αρέ τι γλουσσοκουπάνες είνι αυτές γαμώ τον αντιχριστότς; Είχα μια πρώην που ήταν Δίδυμος και κάθε φουρά που μίλαγε κατέβαζα τα ντιπόν λες κι ήταν καραμέλις. Μια παπαρδέλα ο θιός να φλάξ. Τέλους πάντων, η Μαρτς είνι η μήνας που θα βρεις επιτέλους δλειά φίλε Δίδυμε, αλλά μην φανταστείς τίπουτα μιγάλο κι τρανό - σι κάνα Μικέλ θα σε προυσλάβουν να φτιάντς καφέδις.  Δεν πειράζ, απ΄ του ολότιλα... Αν είσι γυναίκα Δίδυμος προσουχή μην καταπιείς την γλώσσας στην δλειά γιατί θα σι σουτάρουν κι άντε μετά να βρεις άλλ.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Μαρτς φίλε Καρκίνε θα σι βρει όπως σι βρίσκουν ούλοι οι άλλοι μήνες. Δηλαδή μίζιρο, μουνόχνωτο και γρινιάρ. Απουρώ πώς σ' αντέχουν οι γύρως. Τώρα ειδικά που η Άρς βρίσκιται στον 9ο οίκος, θα γίντς ανυπόφουρος να πούμι. Άνθρουπος δεν θα σε πλησιάζ. Μιας και είσι άνιργος από το 2009, τα οικονομικάς πάνε κατά διαόλου, ενώ τα ερωτικάς ας μην τα συζητήσουμε καλύτερα, γιατί σι βλέπω να κριμιέσαι απ' του καλώδιο του λάπτοπ. Γενικά είσι για τον πούτσο. Άιντε καλό μήνα!


ΛΙΟΥΝΤΑΡ

Αυτόν τον μήνα η Ερμής μπλέκιται με την Αφρουδίτ και τουν Δία, ουπότε καταλαβαίντς. Τι κοιτάς σαν μουσχάρ αρέ; Σι λέω μπλέκιται η Ερμής με την Αφρουδίτ και τουν Δία. Ξέρς τι σημαίνει αυτό για τα ερωτικάς; Στάσου να στου κάνω λιανά: θα τς γαμήεις όοιλ. Δεν θα αφήεις θηλκιά γάτα! Έχει μπει κι η άνοιξ κιόλα, όλη μέρα κορδουμένο θα τοχς το μαντζαφλάρις. Οι Λαρισαίες είντες τίγκα στα αφρουδίσια βέβαια αλλά τι α καντς; Α κατς α σκάεις; Πέτα εκεί πέρα μια καπότα και μην τς λυπάσι ντιπ τς βρωμομούνες. Καλά γαμήσα!


ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ

Υπουχόνδριοι μια ζουή και ξενέρωτ. Είχα μια γκόμινα Παρθένου και για να ρίξουμι κάνα γαμήσ μ' έβαζι πρώτα να κάνου ντουζ. Αρέ τι ντουζ να κάνω πάλι γαμώ την Παναγίας; Προψές έκανα, έλα ιδώ να σι πιτάξω τα μάτια όξω μανάριμ, κι έχω κάτι καύλις απ' του πρωί που ήμαν στου χουράφ, να φλαξ ο θεός, να φλαξ. Τίπουτα αυτήν. Ανένδοτ. Άμα δεν πλένομαν πρώτα δεν τ΄ άνοιγε τα ποδάρια. «Α σαπέρα μαρή Κατακουζήνα» τς είπα μια μέρα και την παράτσα. Όχι θα κάθομαν να σκάσω. Για τς Παρθέν τι πρόβλεψ να κάνω; Ντικαβλέ και αντικούκου θα είστι μια ζουή, ουπότε άι σαπέρα.


ΖΓΟΣ

Για τς Ζγοί η Μάρτς θα είνι ένας πουλύ καλός μήνας. Οι γυναίκες Ζγοί που γεννήθκαν του τελευταίου δεκαήμερου του Μαρτ θα φασωθούν μια Παρασκευή στου Άλουμπαρ, κι αυτό είναι πουλύ θετικό γιατί μπορεί επιτέλους να δουν χαρά στα σκέλιατς. Για τς άντρες Ζγοί είναι επίσης καλά τα πράματα, αφού στα μέσα του μήνα θα συνέλθουν απ' τα πουτά και τα κρασά που ήπιαν την καθαροδευτέρα στου Μπουρανί και θα σταματήσει να πονάει το κεφάλιτς.


ΣΚΟΥΡΠΙΟΣ

Αν είσι γκέι Σκουρπιός η Μαρτς είνι η τυχερός μήνας, αφού η Ερμής μπαίνει στουν δεύτερου οίκος, κι εσύ πιντς και δεν ξέρς τι φτιάντς. Να βγαίντς πιο συχνά στου Μόσπιτ γιατί εκεί θα γνωρίεις την αδερφή ψυχής, την λούγκρα που πάντα πιρίμενες να ρθει καβάλα στου πουλύχρωμο άλουγο. Οι στρέιτ Σκουρπιοί θα ζοριστείτε λίγο τούτο τον μήνα και ειδικά όσοι είστε αγρότες, αφού στη Λάρσα θα πέσουν δέκα πόντ χιόν, με απουτέλεσμα να σας καούν οι κιρασές.

ΤΟΥΞΟΤΣ

Μπορεί να έχς την θιά Αφρουδίτ στουν 9ο οίκος φίλη Τουξοτίνα αλλά αυτό δεν σημαίν απουλήτως τίπουτα, αφού είσι τόφαλος και ασχημομούρα, οπότε δεν σι πλησιάζ ούτε η Ρέγγας. Κουράγιου. Μπορεί στην άλλη ζουή να σταθείς πιο τυχιρή. Για τς άντρες Τουξότες τα πράγματα είνι ακόμα χειρότιρα, αφού η Άρς, η Κρόνος κι η θιά Αθηνά τσακώνουνται αναμεταξύτς στον 5ο οίκο για τα κοινόχρηστα, με απουτέλεσμα εσάς να μην σας σηκώνιται ούτε με βιάγκρα. 


ΙΓΟΚΙΡΩΣ

Οι Ιγόκερ θα λάμψιτε τούτο τον μήνα. Κάτι έχετε κάνει στην ιμφάνισή σας και τραβάτι όλα τα βλέμματα πάνου σας, μπαγάσικα Ιγοκιράκια. Τόσο ακαταμάχητ είστι αυτόν τον κιρό, που όλοι θέλουν να σας πηδήξουν. Μην τς καθίσετε ουόλ ουστόσο γιατί θα σας βγει τόνομα και πτάνα θα σας ανιβάζουν, πτάνα θα σας κατιβάζουν. Είνι και μικρή η Λάρσα, θέλει να χς το νους.

ΥΔΡΟΥΧΟΟΣ

Οι Υδρουχόοι είστε γνουστοί για την φαντασία σας και για την δημιουργικότητά σας αλλά δυστυχουώς οι περισσότερ είστι άνεργ τα τελευταία ιφτά χρόνια, ουπότε πάνε στράφ τα χαρίσματά σας και τα ταλέντα σας. Όπως κι ναχ, μην σας παίρν από καταή. Εκμεταλλιυτείτε την ανιργία σας και αράξτι σπίτ να δείτε Survivor αυτόν τουν μήνα· η μάνατζερ ράγκμπι, η πρώην μισθουφόρος και οι υπόλοιπ αποτυχημέν εκεί μέσα σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτιρα. Σουστός;


ΨΑΡ

Του ψαρ βρουμάει απ΄του κεφάλ λέει η σουφός και χριοκοπημένος ιλληνικός λαός, ουπότε φίλοι Ιχθείς φρουντίστε να λούζιστε πιο συχνά. Αυτό ήταν και του μόνο που είχα να σας πω, γιατί κουράσκα τόση ώρα να γράφω μαλακίες. Στου κάτου-κάτου είστι τόσο κυκλουθυμικοί και σπασαρχίδηδες, που σας έχω γραμμένους στα τσάκιαμ τα δυό. Ας προυσέχατι.