Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ζήτω το ΟΧΙ!

Μεγάλη νίκη σημείωσε το ΟΧΙ στο χτεσινό δημοψήφισμα, αφού συγκέντρωσε ποσοστό 61,31% έναντι 38,69% που συγκέντρωσε το ΝΑΙ. Από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έγινε ξεκάθαρο πως οι δημοσκόποι έπεσαν εντελώς έξω -όπως σχεδόν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών- αλλά αυτό δεν έχει και πολλή σημασία, αφού μόνο οι καθυστερημένοι πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις των γελοίων δημοσκόπων. 


Το ΟΧΙ που είπαν οι Έλληνες στο δημοψήφισμα ήταν ένα τεράστιο κωλοδάχτυλο στα ΜΜΕ της διαπλοκής, στους οικονομικούς νταβατζήδες και στο σάπιο πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα -και προσπάθησε με όλα τα μέσα να πείσει τους Έλληνες να υποταχθούν στους θεσμούς-, οπότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι που οι Έλληνες -αν και χάπατα- έπαψαν επιτέλους να μασάνε. 

Επίσης, το ΟΧΙ δείχνει πως, τελικά, δεν ζούμε σε μια χώρα γεμάτη κότες και χέστηδες -όπως πιστεύαμε μέχρι πρότινος-, οπότε καλό θα είναι να γίνονται συνέχεια δημοψηφίσματα από δω και πέρα -για διάφορα θέματα-, ώστε να συνεχίσουν οι Έλληνες να μας εκπλήσσουν ευχάριστα. 

Βαρύ έπεσε το πένθος της ήττας του ΝΑΙ στα ΜΜΕ των ολιγαρχών -ήταν... βαριά η πούτσα του τσολιά-, αφού με ένα απλό ζάπινγκ ο καθένας μπορούσε να αντιληφθεί πως οι Πρετεντέρηδες, οι Τσίμες και οι Ευαγγελάτοι ήταν έτοιμοι να αυτοκτονήσουν - για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει να βλέπει κανείς τηλεόραση. 

Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα σιχαμένα παπαγαλάκια των ολιγαρχών -που τόσες μέρες ωρύονταν πως το δημοψήφισμα θα διχάσει τους Έλληνες- διαψεύστηκαν για ακόμα μια φορά, αφού σήμερα οι Έλληνες είναι πιο ενωμένοι από ποτέ και όλοι συμφωνούν στο ότι πρέπει επιτέλους να κλείσουν τα χουντοκάναλα, και οι Μπογδάνοι με τις Κοσιώνες να πάνε από κει που 'ρθαν. 

Μετά την συντριπτική επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, και αυτή -αναμφισβήτητα- ήταν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς, αφού ο Σαμαράς άφησε τις μαγκιές και τα ζοριλίκια και έβγαλε από μέσα του το κλαμένο μουνί που καταπίεζε τόσο καιρό - στην αντρική σχολή θα πρέπει να χτυπιόντουσαν από τα γέλια.  

Ο Σταύρος Θεοδωράκης -ο οποίος, δυστυχώς, δεν μας έκανε τη χάρη να μας αδειάσει κι αυτός τη γωνιά- κάλεσε τους Έλληνες να επιδείξουν ψυχραιμία και να παραμείνουν ενωμένοι αλλά εγώ δεν έχω καμία διάθεση να ενωθώ με τον Μπόμπολα και τους άλλους ολιγάρχες που εκπροσωπεί αυτό το ημιαγράμματο και θλιβερό τίποτα - με αυτούς να ενωθούν οι χαζοχαρούμενοι χίπστερς και οι απολιτίκ χαζογκόμενες που γουστάρουν Σταύρο Θεοδωράκη. 

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, είπε πως βλέπει μεγάλες δυσκολίες για την Ελλάδα μετά την επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, οπότε κρίμα που δεν βγάλαμε το ΝΑΙ με 95%, γιατί θα την περνούσαμε φίνα με την κυβέρνηση που θα μας διόριζαν όλοι αυτοί και με τα μέτρα που θα μας κοπανούσαν στο κεφάλι. 

Το συμπέρασμα που βγαίνει από το δημοψήφισμα είναι πως ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας έχει φτάσει στο αμήν, δεν έχει τίποτα να χάσει και πλέον δεν μασάει τον κώλο του, ενώ -με την περήφανη επικράτηση του ΟΧΙ- αποδείχτηκε περίτρανα πως οι Έλληνες έφτυσαν επιτέλους στα μούτρα τους Ρουβάδες, τους Σεφερλήδες και τους άλλους καλλιτέχνες του κώλου που ονειρεύονται μια Ελλάδα-σκουπιδότοπο, μια Ελλάδα-βόθρο που παραπέμπει ευθέως στην σαπίλα των προηγούμενων δεκαετιών.

Ας τους ενημερώσει λοιπόν κάποιος όλους αυτούς πως αυτή η Ελλάδα πέθανε -οριστικά-, αν και πιστεύω πως το πήραν το μήνυμα. 

Ζήτω το ΟΧΙ!!!

(Αλέξη, σε ευχαριστώ που μου έδωσες την δυνατότητα να ψηφίσω -για πρώτη φορά στη ζωή μου- σε δημοψήφισμα.)