Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Για ένα κουστούμ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας <<Το Ποντίκι>>, το Υπουργείο Οικονομικών έστειλε ειδοποιητήρια επιστολή στο Νικόλα Άσιμο με την οποία ζητάει από τον καλλιτέχνη να τακτοποιήσει τις οφειλές του, πράγμα που δείχνει πως οι άνθρωποι της κυβέρνησης Σαμαρά έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά το έργο τους και ήδη -πριν ακόμα ορκιστούν- έχουν σηκώσει τα μανίκια και δουλεύουν.




<<Αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερος επαγγελματίας, θα θεωρηθεί ότι άσκησε τις δραστηριότητές του ως το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος>> αναφέρει χαρακτηριστικά η ειδοποιητήρια επιστολή. Μόνο μια λεπτομέρεια τους διέφυγε. Ο Νικόλας Άσιμος δεν ήταν ελεύθερος επαγγελματίας. Ήταν ελεύθερος σκοπευτής. Και τον σκότωσαν. Το είχε πει και η Κατερίνα Γώγου. Λέτε να στείλουν επιστολή και στην Κατερίνα Γώγου;




Προφανώς, οι άνθρωποι του Υπουργείου Οικονομικών είναι τόσο μεγάλοι θαυμαστές του Νικόλα Άσιμου που δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν πως δεν είναι στη ζωή και του στέλνουν επιστολές μπας και απαντήσει.




Εξοργισμένος εμφανίστηκε από τον άλλο κόσμο ο Νικόλας Άσιμος, αφού με δική του ανακοίνωση προς το Υπουργείο Οικονομικών τόνισε πως <<εγώ με τις ιδέες μου κι εσείς με τα λεφτά σας, νομίζω πως τα θέλετε μονά ζυγά δικά σας, δεν θέλω την κουβέντα σας ούτε τη γνωριμιά σας>>.




(Αν ο Νικόλας Άσιμος βλέπει από 'κει που βρίσκεται αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, θα γελάει ξύνοντας το μούσι του, ή θα κλαίει γράφοντας τραγουδάκια με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν.)