Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Έναν σεισμό στη Λάρισα παρακαλώ (και γρήγορα)

Αγαπητοί Λαρισαίοι αναγνώστες, όλοι για την Κεφαλονιά μιλάνε - όλοι μ' αυτήν ασχολούνται. Tόση Κεφαλονιά είχαμε να δούμε από το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι. Θα ακούσατε εν τω μεταξύ πως -εξαιτίας του σεισμού- οι Κεφαλονίτες εξαιρούνται από το χαράτσι του 2014. Ρε, τους παλιοκαριόληδες!

Αγαπητοί Λαρισαίοι αναγνώστες, το φιλοσόφησα: πρέπει να γίνει ένας σεισμός (και) στη Λάρισα. Και εννοώ ένας μεγάλος σεισμός, όχι 4 και 5 ρίχτερ - αυτά είναι φλωριές. Πρέπει να γίνει ένας σεισμός της τάξεως των 8 ρίχτερ - να ισοπεδωθεί όλη η πόλη και να χαθούν και μερικές ζωές. Καλά, πρώτο θέμα θα γίνουμε. Όλοι για τη Λάρισα θα μιλάνε. Θα φάνε τη σκόνη μας οι Επτανήσιοι. 

Αν γίνει ένας μεγάλος σεισμός στη Λάρισα, ο Κώστας Τζανακούλης μπορεί να μιμηθεί τις δημοτικές αρχές της Κεφαλονιάς και να καλέσει μερικούς αστέρες του Hollywood στην πόλη μας. Αλήθεια, εσείς ποιους αστέρες του Hollywood θα θέλατε να δείτε από κοντά, ενώ θα είστε άστεγοι και σακατεμένοι;  

Επίσης, αν η πόλη μας χτυπηθεί από έναν μεγάλο σεισμό και καταστραφούν τα πάντα, οι Λαρισαίοι θα εξαιρεθούν από όλα τα μνημονιακά μέτρα - όχι μόνο από το χαράτσι. Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, η Λάρισα ίσως να γίνει η πρώτη πόλη της Ελλάδας που θα εξαιρεθεί από το Μνημόνιο εντελώς. 

Σκεφτείτε: οι πολίτες σε όλη την επικράτεια θα εξαθλιώνονται και θα αυτοκτονούν από το Μνημόνιο καθημερινά κι εμείς εδώ θα έχουμε του μουνιού μας το χαβά. Καρφάκι δεν θα μας καίγεται. Θα πέφτουν γύρω μας κορμιά κι εμείς θα σφυρίζουμε αδιάφορα - δεν θα μας αγγίζει τίποτα. 

Καλά, εμάς ούτως ή άλλως δεν μας αγγίζει τίποτα. 


Μεγαλύτεροι σταρχιδιστές από εμάς τους Λαρισαίους δεν υπάρχουν. 

ΑΕΛ ολέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου