Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Νίκου Δένδια εγκώμιο

Έπειτα από ώριμη σκέψη, νομίζω πως κατάλαβα επιτέλους το λόγο που ο Νίκος Δένδιας θεωρεί «τραγικής ποιότητας» τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα. 

Είναι η εξαιρετική ποιότητα του Νίκου Δένδια, ηλίθιε! 

Ο Νίκος Δένδιας βρίσκει ποιοτικά τραγικούς τους Μπαγκλαντεσιανούς, τους Αφγανούς, τους Πακιστανούς και τους άλλους που μεταναστεύουν στη χώρα μας γιατί ο ίδιος αποτελεί υπόδειγμα ποιότητας, ομορφιάς και κάλλους. 

Ο Νίκος Δένδιας είναι ψηλός, γεροδεμένος, γοητευτικός και σε γενικές γραμμές είναι ένας άντρας που όλες οι χώρες θα χαίρονταν να φιλοξενήσουν. Πιστεύω πως αν ο Νίκος Δένδιας χρειαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον να φύγει μετανάστης, τα κράτη θα κηρύξουν πόλεμο μεταξύ τους προκειμένου να τον αποκτήσουν και να του προσφέρουν άσυλο - για τον Νίκο Δένδια θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος.

Αυτό το γυαλιστερό κεφάλι -που το βλέπεις και νομίζεις πως βγήκε ήλιος-, αυτά τα μεγάλα καστανά μάτια -γεμάτα σοφία και πρεσβυωπία-, αυτό το φιλήδονο στόμα -που κάθε φορά που ο υπουργός κάνει δηλώσεις στραβώνει και όλοι νομίζουν πως θα πάθει εγκεφαλικό-, αυτό το άψογα σμιλεμένο κορμί κούρου, όλα αυτά τα Άρια χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Νίκος Δένδιας είναι λογικό να τον κάνουν να αισθάνεται ανώτερος από όλους αυτούς τους τριτοκοσμικούς μετανάστες. 

Γεια σου Νίκο λεβεντιά! 

(Πέρα από την πλάκα, ο Νίκος Δένδιας πάσχει από το σύνδρομο του λεβεντομαλάκα· από το σύνδρομο που πάσχει η πλειοψηφία των Ελλήνων δηλαδή. Ο λεβεντομαλάκας είναι ένας τύπος που -για κάποιο περίεργο λόγο- πιστεύει πως είναι ανώτερος από τους άλλους, πιο όμορφος, πιο έξυπνος, πιο μορφωμένος, πιο γαμιάς, πιο ξεχωριστός, πιο ποιοτικός -καλή ώρα- και γενικά πιο, αλλά, στην πραγματικότητα, είναι ένα μεγαλοπρεπές τίποτα που έχει τον ανθρωποδιώκτη. Ο λεβεντομαλάκας είναι πολύ συχνά ευεπίφορος στον ναζισμό. Καλά θα κάνουν να προσέχουν εκεί στη Νέα Δημοκρατία, γιατί θα αρχίσουμε να τους λέμε φασίστες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου