Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Μάθανε πως πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι πρώην

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη -ναι, υπάρχει ακόμα- μέσα από την εκπομπή του <<Ανεργία και λαχτάρα>> πως η κόρη ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εμπορεύεται Καλάσνικοφ  Ο κ. Καρατζαφέρης ενοχλήθηκε γιατί μάλλον προτιμάει τα μπαζούκας. 

Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για το φαινόμενο της τρομοκρατίας στη χώρα μας, και μεταξύ άλλων είπε πως αν ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δεν είχε δολοφονηθεί από τον ειδικό φρουρό πιθανότατα σήμερα να ήταν στο Βελβεντό. Επίσης, -σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη-, αν ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δεν είχε δολοφονηθεί από τον Κορκονέα πιθανότατα σήμερα να ήταν ένας ακόμα εξαθλιωμένος Έλληνας, οπότε χάρη του έκανε ο μπάτσος που τον έφαγε και τον γλίτωσε από την φτώχεια και την ανεργία που βιώνουμε εμείς που έχουμε την ατυχία να βρισκόμαστε ακόμα στη ζωή.

Στη συνέχεια, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε <<κουτουράδες>> και <<βλακείες>> ότι ο Νίκος Ρωμανός τάχα μου σοκαρίστηκε από τη δολοφονία του φίλου του Αλέξη Γρηγορόπουλου και πήρε το Καλάσνικοφ για να εκδικηθεί, και τόνισε πως το παιδί ήταν έτσι από πάντα και πως του άρεσε να προκαλεί τους ειδικούς φρουρούς μαζί με τον Γρηγορόπουλο - όντως, τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν δυο 15χρονα πέρα από το να παρενοχλούν τους οπλισμένους ειδικούς φρουρούς; 

Ο κ. Καρατζεφέρης ορθώς χαρακτηρίζει <<κουτουράδες>> και <<βλακείες>> τους λόγους που ώθησαν τον Νίκο Ρωμανό σε αυτές τις τρομοκρατικές πράξεις. Ο Νίκος Ρωμανός δεν σκέφτηκε καθαρά. Ο Νίκος Ρωμανός τυφλώθηκε. Θα μπορούσε -αφού του σκότωσαν τον κολλητό- να γίνει αστυνομικός. Ειδικός φρουρός κιόλας. Τι το ήθελε το Καλάσνικοφ;  Σου σκοτώνει ο μπάτσος τον φίλο σου κι εσύ κάνεις στροφή στην τρομοκρατία και φωνάζεις <<ζήτω η αναρχία κουφάλες>>; Που ακούστηκε, διάολε; 

Ακόμα, ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε και για τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι τέσσερις συλληφθέντες από τους αστυνομικούς, και τόνισε πως <<όταν ένα τέτοιο καλόπαιδο έχει Καλάσνικοφ θέτει τον εαυτό του εκτός νόμου>> και πως <<όταν παίρνεις το Καλάσνικοφ δεν έχεις πολιτικά δικαιώματα, επομένως οι μπουνιές και οι κλωτσιές δεν μετράνε>>.

Οι μπουνιές και οι κλωτσιές δεν μετράνε για τον κ. Καρατζαφέρη γιατί μάλλον ο κ. Καρατζαφέρης προτιμά οι αστυνομικοί να λοβοτομούν τους συλληφθέντες και στη συνέχεια να τους εκτελούν με Καλάσνικοφ. 

Ο κ. Καρατζαφέρης έριξε τις ευθύνες στους γονείς των τεσσάρων του Βελβεντού και -συγκεκριμένα- τόνισε πως δεν μπορεί να βγαίνει μια μάνα να δηλώνει περήφανη για τα κατορθώματα του γιου της που είναι ένας τρομοκράτης και όχι ένα όρνιο στο κοτρόνι που κάθεται από το πρωί ως το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση και ακούει τις μαλακίες του κάθε Καρατζαφέρη.

(Πολύ κρίμα που ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν βρίσκεται πια στο πολιτικό τοπίο της χώρας - χάσαμε έναν μεγάλο πολιτικό. Πολύ κρίμα που ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει πιάσει πάτο και οι μόνοι που τον παρακολουθούν είναι κάτι γέροι με άνοια. Πολύ κρίμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου