Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Και τους μπάτσους κουμαντάρεις, άμα είσαι Κασιδιάρης

Αίτηση για άδεια οπλοφορίας κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε χθες στη Γ.Α.Δ.Α για να δει την πορεία της αίτησης και οι αστυνομικοί τον υποδέχτηκαν μετά Βαΐων και κλάδων αφού <<μπάτσοι και νεοναζί το ίδιο μαγαζί>>.


O Ηλίας Κασιδιάρης συνομίλησε με τους αστυνομικούς, αφουγκράστηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους ευχαρίστησε που για ακόμα μια φορά ψήφισαν μαζικά το κόμμα του -μιας και απέδειξαν πως δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από Χρυσαυγίτες με στολή- και τους υποσχέθηκε πως στις διαδηλώσεις θα δέρνουν γυναίκες και ηλικιωμένους παρεούλα.


Ακούγεται πως δεν ήταν λίγοι οι αστυνομικοί που προσφέρθηκαν να δωρίσουν το όπλο τους στον Ηλία Κασιδιάρη, -αφού είναι πρωτοπαλίκαρο και πολύ τον θαυμάζουν και δεν θέλουν να ταλαιπωρείται με άδειες και κουραφέξαλα-, ενώ υπήρξαν και αρκετοί που τον εκλιπαρούσαν γονατιστοί να τους νοικιάσει.


Παροξυσμός επικράτησε κατά την έξοδο του Ηλία Κασιδιάρη από τη Γ.Α.Δ.Α, αφού ορισμένοι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους και χίμηξαν πάνω του σκίζοντάς του τα ρούχα, με αποτέλεσμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής να θυμίζει Σάκη Ρουβά μετά από επίθεση Ρουβίτσας. 


Ο Ηλίας Κασιδιάρης τελικώς μοίρασε αυτόγραφα και ικανοποίησε μέχρι και τους πιο σκληροπυρηνικούς ένστολους θαυμαστές του που του ζήτησαν να τους πετάξει νερό στη μούρη και να τους αποκαλέσει <<νούμερα>>. 

 
Δημοσιογραφικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης δέχεται απειλές για τη ζωή του από τον Απόστολο Γκλέτσο που είναι μάγκας ντερβίσης και νταής και πάντα ξηγημένος, γι' αυτό και αποφάσισε από 'δω και στο εξής να κυκλοφορεί με το σιδερικό - για προστασία το θέλει, μην πάει ο νους σας στο κακό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου