Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μπάτσοι μουνιά!

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία που ασκήθηκε σε βάρος αστυνομικού των ΜΑΤ στην Αχαΐα. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός -κατά τη διάρκεια της πορείας στην Πάτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου- έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους διαδηλωτές, και από μαρτυρίες  διέρρευσε η είδηση ότι ο αστυνομικός είχε μουνί. 


Ανάστατη φέρεται να είναι η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας μετά το γεγονός, και ήδη οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες σε ολόκληρο το νομό ώστε να εντοπιστεί ο επιδειξίας ΜΑΤατζής -που έβγαλε το πράμα του μπροστά σε χίλιους νοματαίους- για να διαπιστωθεί αν ξυρίζεται ή αν το 'χει χαϊμαλί. 


Σε μια προσπάθεια να ξεδιαλύνει το τοπίο, ο αρχηγός της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας, Βασίλης Μινάρας, έχει ζητήσει από όλους τους αστυνομικούς του νομού να ξεβρακωθούν μπροστά του για να δει το φύλο τους - οι ερμαφρόδιτοι θα εξαιρεθούν της διαδικασίας γιατί ο αρχηγός θα μπερδευτεί. 


Το σχέδιο του Βασίλη Μινάρα είναι οι αστυνομικοί που έχουν μουνί να κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις ειρηνικά χωρίς να ανοίγουν κεφάλια, αφού άμα κατεβάσουν τα πανταλόνια τους και δείξουν στον κόσμο τα απόκρυφά τους, θα φρικάρουν όλοι και θα διαλυθεί το συλλαλητήριο. Σύμφωνα με τον Βασίλη Μινάρα, οι αστυνομικοί που είναι <<κανονικοί>> άντρες με ψωλή κι αρχίδια θα διωχθούν από το σώμα και θα αντικατασταθούν από μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι βέβαιο πως έχουν όλοι τους μουνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου