Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μπάτσοι, γουρούνια, επιδειξίες

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο η είδηση ότι ένας αστυνομικός έμπαινε σε περίπτερο της Λακατάμειας για να ψωνίσει πορνοπεριοδικά με το πράμα του απ' έξω. Ο επιδειξίας αστυνομικός ονομάζεται Μπασκίνας Μπασκίνου και επισκεπτόταν το συγκεκριμένο περίπτερο κυρίως τις βραδινές ώρες για να δείχνει τη μαλαπέρδα του στις πωλήτριες.


Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Μπασκίνας Μπασκίνου έβγαζε το μόριό του πριν μπει στο περίπτερο, ενώ το κρατούσε έξω και αφού έφευγε - το 'χε καμάρι και ήθελε να το βλέπουν όλοι. Οι γυναίκες υπάλληλοι του περιπτέρου, μόλις έβλεπαν τον αστυνομικό να εισέρχεται με την ψωλή του φόρα παρτίδα φώναζαν <<Καλέ, τι παλαμάριν είναι τούτον!>>, κι εκείνος έλεγε <<Τσιπριακόν, μανάρι μου!>>.


Πληροφορίες που δεν επιδέχονται διάψευση αναφέρουν ότι μια από τις υπαλλήλους του περιπτέρου, με το που είδε τον Μπασκίνα Μπασκίνου να μπαίνει στο ψιλικατζίδικο με το πουλί απ' όξω, έσκασε στα γέλια και του είπε χλευαστικά <<Τι τσουτσουνάκι είναι αυτό, γαμώ το sheesto μου!>>, αναγκάζοντας έτσι τον αστυνομικό να βγει -κυριολεκτικά και μεταφορικά- από τα ρούχα του και να την κυνηγήσει να την επηδήσει. 


<<Με εκυνήγησεν τσίτσιδονς σε όλον το μαγαζί, και όταν με έπιασεν, επροσπάθησεν να μου τον εκαρφώσειν, αλλά τελευταίαν στιγμήν εκατάφερα να ξεφύγω ουρλιάζοντας βοήθειαν!>>, λέει χαρακτηριστικά η Κύπρια υπάλληλος, Τσιπραία Τσιπραίου, που μετά από αυτό που πέρασε, ανάθεμα και αν θα κάτσει να την πηδήξει κανένας - πουτσοφοβικιά θα καταντήσει, μαρκούτσι θα βλέπει καπνός θα γίνεται. 


Οι Κυπριακές αρχές συνέλαβαν τελικά τον Μπασκίνα Μπασκίνου, ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος στον ανακριτή και ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως με αυτές τις αναίσχυντες πράξεις του ήθελε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους ότι οι μπάτσοι δεν είναι μικροτσούτσουνοι. Οι Κύπριοι αστυνομικοί χαιρέτισαν την κίνηση του συναδέλφου τους και σε μια ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού πρότειναν ο Μπασκίνας Μπασκίνου να εκπροσωπήσει τη χώρα στην επόμενη Eurovision.


Άντε και με τη νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου