Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Απόλυτη

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη την υπόθεση Βαξεβάνη και την καλπάζουσα χούντα στην Ελλάδα, για να ασχοληθούμε με την πτώση της εθνικής μας γερόντισσας, Άννας Βίσση, η οποία το Σάββατο τα ξημερώματα, κι ενώ τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται αυτό το καιρό, έπεσε από την πίστα - ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει. Ο Ντόνι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Άννα Βίσση και σας μεταφέρει τα αληθινά γεγονότα - μην ακούτε τις μαλακίες που λένε τα Μ.Μ.Ε! 


Η Κύπρια ελληνόψυχη σταρ, ενώ ερμήνευε το << Τυραννιέμαι και τυραννάω όσο έχω φωνή>>, πάνω στην καλλιτεχνική της έκσταση, -πάντα τα δίνει όλα η Άννα στη σκηνή- στραβοπάτησε σε ένα στραγάλι που είχε πετάξει κάποιος φανατικός της θαυμαστής πάνω στην πίστα κι έφαγε τα μούτρα της.


Στο χώρο αμέσως έσπευσε ο Νίκος Καρβέλας για να βοηθήσει την απόλυτη Ελληνίδα αιωνόβια, και με περισσή γενναιότητα την σήκωσε, την πήρε στην αγκαλιά του σαν νυφούλα κι ενώ ο κόσμος από κάτω τους αποθέωνε πετώντας χαρτοπετσέτες επέστρεψαν μαζί στην πίστα για να τραγουδήσουν το <<Ο τελευταίος χορός>> - διάλεξαν την συγκεκριμένη επιτυχία γιατί αμφότεροι είναι στα τελευταία τους και όπου να 'ναι θα τα κακαρώσουν.


Η Άννα Βίσση ωστόσο δεν ήταν και πολύ στα καλά της γιατί, από την πτώση, η μέση της είχε στραβώσει κάπως και τραγουδούσε σαν να έχει πάθει λουμπάγκο, ενώ ο Νίκος Καρβέλας που είχε απορροφηθεί από την ερμηνεία του και κοπανιόταν πάνω απ' το πιάνο του σαν γριά μαινάδα όπως κάνει συνήθως, αγνοούσε τη μούσα του που ήταν ετοιμόρροπη αλλά κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι γιατί ήταν όλοι λιάρδα. 


Κάποια στιγμή η Άννα Βίσση ανακοίνωσε από το μικρόφωνο την διακοπή του προγράμματος γιατί έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η ηλικιωμένη που δεν έχει ηλικία δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε συγνώμη από τους θαμώνες του σκυλάδικου, αλλά έπρεπε να φύγει. Κάποιοι από τους θαμώνες του μαγαζιού που είχαν μερακλώσει υπερβολικά και δεν θέλανε με τίποτα να φύγουν το πήραν πολύ στραβά, και εν μέσω μανίας, άρχισαν να πετάνε στους δυο καλλιτέχνες ολόκληρα μπολ με στραγάλια, τασάκια -ευτυχώς χωρίς γόπες- και παπούτσια.


Ένα παπούτσι πέτυχε τον Νίκο Καρβέλα στο δόξα πατρί κι ένα στραγάλι κόλλησε στον οισοφάγο της Άννα Βίσση που πάνω στον πανικό της ρούφηξε μια τζούρα νεότητας και Eurovision μαζί και άρχισε να ερμηνεύει το <<Everything i am>>, αφήνοντας κοινό και Καρβέλα μαλάκες, γιατί στηθοδέρνονταν σαν την τρελή - το γνωστό πάθος της Άννας, καταλαβαίνετε.


Ο κόσμος από κάτω παραληρούσε ουρλιάζοντας <<Άννα ζούμε για να σ' ακούμε>> και, αφού η Άννα ζει για να της λένε κάτι τέτοια, συνέχισε να τσιρίζει και να χτυπιέται στη πίστα σαν καψωμένη έφηβη. Στη σκηνή ξαφνικά εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς, και κάνοντας μια φαντασμαγορική κωλοτούμπα έβγαλε το στράπλες που φορούσε - έμεινε μόνο με τη φούστα. Το κοινό αποθέωνε τον Σάκη και την Άννα οι οποίοι ερμήνευαν εκστασιασμένοι και δεν είχαν πάρει χαμπάρι Χριστό ότι ο Νίκος Καρβέλας κείτονταν λιπόθυμος στο πάτωμα από την παπουτσιά.


Στη σκηνή έκανε την εμφάνισή της η Αννίτα Πάνια μεταμφιεσμένη σε Κάτμαν - ήθελε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Αννίτα Πάνια έπιασε απ' το μαλλί την Άννα Βίσση και την έφερε δυο σβούρες γιατί είναι γαϊδούρα και άφησε το Νίκο Καρβέλα αβοήθητο. Η Άννα Βίσση ανταπέδωσε με ένα χαστούκι και οι δυο γυναίκες άρχισαν να πλακώνονται στα μπουνίδια όσο ο Σάκης έφτιαχνε μακαρόνια με κιμά για να φαν - άψογος επαγγελματίας ο Σάκης. 


Η κατάσταση είχε ξεφύγει με τις δυο Καρβελόπληκτες να ξεμαλλιάζονται επί της σκηνής. Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε όλα του τα ρούχα και έμεινε τσιτσίδι. Τα βλέμματα όλων στράφηκαν πάνω στον γνωστό μας μαϊντανό που τώρα χαριεντίζονταν ολόγυμνος στην πίστα. Αννίτα Πάνια, Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση έδωσαν τόπο στην οργή και κάθισαν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι να απολαύσουν το υπερθέαμα. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και όλα τελικά πήγαν καλά - επέστρεψαν οι καρδιές του κόσμου στη θέση τους, ρε παιδί μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου