Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Το τέλος


Στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Κηφισιά παρευρέθηκε το πρωί ο Πρόεδρος της καταρρέουσας Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία - η Θεία Λειτουργία αρνήθηκε να παρευρεθεί γιατί δεν ήθελε να παρακολουθήσει τον Αντώνη Σαμαρά.


Αμέσως μετά την έξοδο από το ναό, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: <<Το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει αγάπη, πίστη και πείσμα για αγώνα>>. 


Βέβαια, αυτό που στην πραγματικότητα ήθελε να πει ο Αντώνης Σαμαράς ήταν <<Το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει αγάπη, πίστη και ψήφους>>, διότι ξέρει ότι τα ζώα που θα τον ψηφίσουν όλο και λιγοστεύουν, οπότε καταφεύγει στο Άγιο Πνεύμα και στη βοήθεια του Θεού - μιλάμε για τελειωμένη περίπτωση.


Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν εξαπέλυσε ούτε μια κατηγορία προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Απ' ό,τι φαίνεται, ο Αντώνης Σαμαράς σεβάστηκε την σημερινή εορταστική ημέρα της Ορθοδοξίας που σηματοδοτεί την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στους Αποστόλους με το συμπλήρωμα 50 ημερών από την Ανάσταση του Χριστού.


Αφού λοιπόν η σημερινή ημέρα είναι ημέρα επιφοίτησης, ας γονατίσουμε και ας προσευχηθούμε όλοι να πέσει ουρανοκατέβατη η Θεία έμπνευση στο κεφάλι του Αντώνη Σαμαρά, μπας και συνειδητοποιήσει πως το τέλος του δεν αργεί. Είναι μόνο 13 ημέρες μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου