Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Χουντολαγνεία

Στην Γ.Α.Δ.Α οδηγήθηκε η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλα 5 μέλη της Χρυσής Αυγής, αφού χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τα μέλη του κόμματος επιτέθηκαν σε αλλοδαπό εργαζόμενο ψητοπωλείου και τον έκαναν τούμπανο στο ξύλο.

Το θεληματικό προγούλι με το Ναζιστικό πηγούνι, Ουρανία Μιχαλολιάκου, πιστή στις Δημοκρατικές αρχές που -από κούνια- της μετέφερε ο πατέρας της, απέδειξε πως τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής δεν αστειεύονται. Δέρνουν. 

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο αλλοδαπός ξυλοκοπήθηκε έως την ώρα που στο σημείο της επίθεσης κατέφθασαν δυνάμεις της αστυνομίας για να συλλάβουν τους ομοϊδεάτες τους, όχι γιατί άσκησαν βια στον αλλοδαπό, αλλά γιατί δεν τον σκότωσαν. 

Ο υπερήφανος πατέρας και αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, παρενέβη τηλεοπτικά για το θέμα και ισχυρίστηκε πως η επίθεση έγινε 4 χιλιόμετρα μακριά από 'κει που βρισκόταν τα μέλη του, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμιξη της Χρυσής Αυγής σε περιστατικά βίας, επικρίνοντας τους Χρυσαυγίτες με στολή (σ.σ. τους αστυνομικούς) για την στάση τους.

Το να είσαι αρχηγός σ' ένα κόμμα που για δόγμα του έχει τη βια και να αρνείσαι μονίμως οποιαδήποτε σχέση με αυτήν, είναι, -αν όχι γελοίο και υποκριτικό-, ηλίθιο. Είναι σαν να σε ψεκάζουν χημικά σε πορεία κι εσύ να ζητάς βοήθεια από τα ΜΑΤ.

(Τώρα που τα χουντοκάναλα φιλοξενούν σε καθημερινή βάση στα τηλεπαράθυρά τους τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ακόμα και ο τελευταίος βλάκας θα καταλάβει πως δεν τους χρειάζεται ψήφος, αλλά ένας καλός ψυχίατρος.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου