Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Έλα μουνί στο τόπο σου!

Αυτή είναι η 30χρονη γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία -με συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα <<Sun>>-
εξομολογείται πως έχει 500 οργασμούς καθημερινά και προκαλεί μουνοθύελλα αντιδράσεων. Η Βρετανίδα ζει μια κόλαση, αφού -όπως η ίδια αποκαλύπτει- δεν μπορεί ούτε μέχρι το σούπερ μάρκετ να πάει πια, γιατί, ένας να την ακουμπήσει κατά λάθος με το καρότσι, την πιάνουν οι καύλες και το μουνί της φλόγες βγάζει σαν να είναι πετρογκάζι.


Η 30χρονη ξεδίπλωσε τον προσωπικό της μουνογολγοθά και αποκάλυψε πως κάθε φορά που οδηγεί το αυτοκίνητό της σε δρόμους με λακκούβες, της έρχεται ντουβρουτζάς από τις πολλές αναταράξεις και την πιάνουν κάτι κάψες άλλο πράμα - σκεφτείτε να ζούσε στην Ελλάδα και να κυκλοφορούσε σ' αυτούς τους κωλόδρομους τι θα πάθαινε, μουνοβατερλώ. Ακόμα, όπως λέει, αποφεύγει τα κινητά με τη δόνηση γιατί, αν το έχει στη τσέπη και αρχίσει το διαολόπραμα να χτυπάει, θα ερεθιστεί τα μάλα και άντε μετά να συμμαζέψει τη μουνοπλημμύρα. 


Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως η 30χρονη Βρετανίδα βιώνει την απόλυτη έκσταση, όμως -σύμφωνα με μαρτυρίες της ίδιας- αυτό που της συμβαίνει είναι ένα καθημερινό και διηνεκές (πως είπες;) βάσανο που προκαλεί στους εκάστοτε συντρόφους της πολλά προβλήματα - φαντάσου να 'σαι παντρεμένος με δαύτη, και τη νύχτα που κοιμάστε μαζί να πετάγεται απ' τον ύπνο της αλαφιασμένη ουρλιάζοντας από καύλα. 


Η ίδια εξομολογείται πως την πρώτη φορά που επιχείρησε να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον άντρα ένιωσε μεγάλη ντροπή, γιατί με το που εκείνος της άγγιξε τα μαλλιά, οι ρώγες της πέτρωσαν και άρχισαν να πετάνε φλόγες, ενώ κάτω στο πράμα της γινόταν το έλα μουνί στο τόπο σου. Όπως ήταν φυσικό, ο σύντροφός της φρικάρισε και δεν την ξαναπλησίασε γιατί σου λέει θα μας τρελάνει η μουνοχυσιάρα. 


Το δράμα της 30χρονης συνεχίζεται με τους περισσότερους άντρες να την αποφεύγουν γιατί σκιάζονται και νιώθουν τελείως άχρηστοι, αφού η ίδια είναι ικανή να φτάσει σε οργασμό χωρίς εκείνοι να κάνουν το παραμικρό - τι να την κάνεις μια τέτοια, να σου χύνει το τόπο χωρίς καν να την έχεις αγγίξει;


Από την άλλη, βέβαια, μια τέτοια γυναίκα είναι ευλογία. Θα γυρνάς εσύ πτώμα από τη δουλειά, θα θέλει τρελίτσες εκείνη, θα της τσιμπάς ίσα ίσα το κώλο και θα ξεμπερδεύεις, μιας και ένα χούφτωμα θα αρκεί για να πάνε οι οργασμοί σύννεφο. Άσε που θα πουλάς και μούρη στους φίλους σου: <<Μαλάκες, 500 φορές έχυσε το γκομενάκι για πάρτη μου>>. Μπορεί ωστόσο να βγαίνεις μαλάκας γιατί κανείς δεν θα σε πιστεύει και όλοι θα αναρωτιούνται για το τι πίνεις και δεν τους δίνεις, αλλά δεν πειράζει, <<για ένα κούτελο ζούμε όλοι>>. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές είναι οι Ελληνίδες σύζυγοι που θέλουν να τσουρομαδήσουν την 30χρονη Βρετανίδα, αφού φθονούν την άνεσή της να έρχεται σε οργασμό τόσες πολλές φορές. Άμα το καλοσκεφτείτε, είναι πολύ λογικό και έχουν όλα τα δίκια να εξεγείρονται, μιας και οι περισσότερες τρώνε τόνους απόρριψης από τους συντρόφους τους που ψάχνουν τρύπα για να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο και αγνοούν καθολικά την τρύπα της γυναίκας τους που τείνει από την αγαμία να γίνει κανταΐφι.


Καλή λευτεριά!